Experiències per a grups, famílies, empreses i esdeveniments en format Escape Room que ofereixen un repte a l’enginy on tu ets el protagonista.
T’atreveixes?

Reserva araBono regal

Toccata i Fuga

Benvinguts a l’equip, perquè estigueu al corrent, sabem de primera mà que el document PLÀNOLS ATÒMICS que conté tota la informació necessària per a crear la bomba definitiva, es troba amagat al PALAU DE LA MÚSICA CATALANA. Igual que ens ha arribat a nosaltres aquesta informació, també ha arribat a agencies rivals.

Wolf Room Escape

Wolf Room Escape

El Doctor Kurt està treballant a les instal·lacions del CECCA (Centre d’Estudi, Conservació i Control d’Animals), situat als peus de la Muntanya Altai. Tot i les interferències derivades del clima i l’orografia, ha aconseguit fer-nos arribar un estrany missatge sol·licitant ajuda a causa d’alguns successos estranys que li han ocorregut.

Enigma Puccini Room Escape

Private: Enigma Puccini

Enigma Puccini / Liceu Room Escape Un escenari únic on podreu gaudir d’una experiència Room Escape a EL GRAN TEATRE DEL LICEU a Barcelona.  Un nombre limitat d’afortunats podran gaudir d’aquesta aventura. Només els més ràpids i atents a les xarxes de Missionleak podran reservar les úniques places. El gran…

Bank of Thaqar Room Escape

En aquests dies es troba a la nostra ciutat el primer ministre de la República de Thaqar. Ha comportat el major tresor del seu país, la joia anomenada ” La Flor de Thaqar “. L’ha dipositat en una sucursal bancària del seu país, el BANK OF THAQAR i aquí és on entreu en joc, aquest és el repte. Si t’agraden els desafiaments i vols passar seixanta minuts molt divertits, aquesta és la teva activitat.

Suite Escape

Suite Escape

Suite Escape  Escape Room Hotel / Sala / Domicili Esteu preparats per a viure l’experiència al centre de Barcelona? SUITE ESCAPE t’espera a l’Hotel JAZZ, tocant a Plaça Catalunya. “En plena pandèmia mundial, la científica Margaret Kowalsky de la farmacèutica Krelsa Pharma, està a punt de comercialitzar al mercat negre…

Estàs pensant en muntar un Room Escape?

Monta el teu Room Escape

T’agrada el nostre format? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.
Els nostres productes estan basats en l’experiència adquirida en la creació de multitud de projectes.


Missionleak t’ofereix diverses possibilitats de col·laboració per poder aconseguir-ho. Per a nosaltres és molt important que el sector s’estengui amb productes de qualitat.

Donem prioritat a tres punts fonamentals: reducció de costos de muntatge, reducció del temps de muntatge i reducció del període de prova .


 

Des del 2013 obtenint el certificat d’excel·lència de TripAdvisor.

Si t'agraden els reptes i vols passar 60 minuts molt divertits, aquí trobaràs la teva activitat.

Empreses que han confiat en nosaltres

Entitats amigues

Actualitat i articles

Blog