Jornada Històrica

Aquesta setmana hem tingut l’immens orgull d’inaugurar una nova activitat, totes són especials perquè totes neixen des de la il·lusió i motivació sabent que al final del recorregut esteu vosaltres podent participar en una experiència i aquesta és la nostra motivació.

En aquesta ocasió a més tenim un afegit i no és un afegit qualsevol.

Quan fa uns mesos va contactar amb nosaltres EL GRAN TEATRE DEL LICEU i ens va proposar aquesta aventura, el simple fet que pensessin en nosaltres per poder realitzar una activitat d’room escapament envoltats d’història, anècdotes, possibilitats i amb la imponent importància de la institució i l’entorn, només amb això ja per a nosaltres era un immens plaer, imaginar-vos el que va ser el formalitzar, concretar, definir i dissenyar el projecte, un lujo.Durante aquest procés hem estat i seguim estant envoltats d’excel·lents professionals, motivats, contents i il·lusionats amb poder realitzar una experiència room escapament en un dels millors escenaris del món. Des d’aquí només ens queda agrair-los tot l’esforç, afecte i facilitats que ens han posat, i sobretot gràcies per creure en Missionleak per a un projecte tan important.

La culminació va ser el passat 14 de juliol on ENIGMA PUCCINI començar el seu camí i per primera vegada A TOT EL MÓN 1 room escapament es va realitzar en un teatre d’Òpera, per a nosaltres “el teatre d’Òpera”, EL GRAN TEATRE DEL LICEU.

Va ser en aquest moment on ens vam adonar que dins de la llarga i imponent història d’EL GRAN TEATRE DEL LICEU també apareixeu vosaltres, tots els que vau participar i participareu en el primer room escapament en un Teatre d’Òpera al món. Benvinguts al Gran Teatre del Liceu i Benvinguts a Missionleak.