Festa major de Castellar del Vallès

Dins dels diferents camps als quals es dedica Missionleak relacionats amb el Room Escape i el Team Building, entre ells figuren els esdeveniments com ara fires, festes majors, presentacions, etc …

Aquesta setmana tenim el plaer de presentar un més, durant la FESTA MAJOR de CASTELLAR DEL VALLÈS estarem a la Biblioteca Municipal Antoni Tort. Amb l’esforç de la Biblioteca i de l’Ajuntament es realitzarà una activitat on els participants podran apuntar-se per realitzar aquesta activitat. Al programa oficial tindreu informació al respecte, a més de les nostres xarxes socials on poc a poc us anirem donant més informació. Gràcies a la Biblioteca Municipal Antoni Tort i gràcies a l’Ajuntament de Castellar del Vallès per pensar en l’activitat del Room Escape i per comptar amb nosaltres per a formar part de la seva festa major.

Benvinguts a la Festa Major de Castellar del Vallès. Benvinguts a Missionleak.