5è aniversari / 5º aniversario

Estem de celebració. Quan fa 5 anys va néixer Missionleak i iniciem aquesta aventura la gran majoria del nostre entorn, coneguts, familiars, amics, etc, ens traslladaven la seva preocupació per involucrar-nos en un sector totalment desconegut, i la veritat és que en aquests inicis vam caure tots en el parany de valorar si era bona idea o no entrar en aquest sector.

Us preguntareu … Per que era un parany ?, molt senzill, per que ni ells amb la seva preocupació, ni nosaltres amb la nostra il·lusió ens vam aturar ni un segon a pensar en alguna cosa que encara no existia, que era el propi sector. A dia d’avui sí que ho és, ja són moltes les sales, activitats, esdeveniments, etc., relacionats amb el món del ESCAPE ROOM i, a dia d’avui, si que podem dir en veu alta que és un sector, amb els seus epígrafs i nomenclatures en els ajuntaments i administracions, amb coneixements tècnics sobre els mateixos de la majoria dels seus creadors però sobretot, sense la necessitat d’explicar al món què és una escape room, en què consisteix, què has de fer i on, però sobretot la impotència de, després d’haver explicat tenir la sensació que no han entès res.

A dia d’avui és una activitat d’oci que com totes, amb els seus alts i baixos ha vingut per quedar-se, és llavors quan podem afirmar que des de fa algun temps ja som un sector. És per això que estem de celebració, però no només pel nostre aniversari, sinó també pel vostre, volem felicitar els usuaris/es de les nostres sales que amb les seves visites, recomanacions i experiències fan que estiguem aquí.

Gràcies als clients que han confiat en nosaltres perquè els dissenyem les seves sales i que per sort podem felicitar a tots per que tots segueixen pertanyent al sector. Cada un a la seva manera, forma i estil són una part important de Missionleak, gràcies a tots els que d’alguna manera o altra, amb les activitats d’empresa, amb esdeveniments, presentacions o celebracions han confiat en nosaltres per participar en una cosa tan important per a ells. En definitiva, gràcies a tots els que un bon dia van decidir pronunciar la paraula Missionleak i poder, en petita o gran mesura, formar part d’aquests 5 anys.

Felicitats, moltes gràcies i benvinguts a Missionleak.