L´ABADESSA i SABOTAJE.

L’ABADESSA I SABOTATGE.

No són moltes les ocasions que podem endinsar-nos físicament en escenaris ni viure aventures del Segle X i XII, ha arribat la nostra oportunitat i per això estem d’enhorabona.

Recentment hem posat en marxa dos dissenys mes de la nostra factoria, a Sant Joan de les Abadesses i Pamplona, ​​tots dos els uneix la possibilitat de traslladar-nos en el temps i viure una experiència única. Dues històries molt diferents on utilitzant com a base la realitat hem variat detalls del relat per poder crear una aventura i que pugueu passar a la història formant part d’ella.

A Sant Joan de les Abadesses trobem Sant Joan Escape, una aventura que ens trasllada als Inicis del Segle X, els Comtes de Cerdanya, Urgell i Barcelona, ​​fills de Guifré el Pilós, per treure-li les terres de la vall de Sant Joan a la seva germana, l’Abadessa Emma, ​​pressionen el Papa Joan X perquè l’obligui a lliurar-los el Monestir de Sant Joan.
Emma ha amagat al monestir el document, signat pels habitants de la vall, que acrediten com a propietària de les terres. Dins d’una hora l’emissari del Papa, que ha vingut a recollir el document partirà cap a Roma, però els germans tenen retinguda la Abadessa i només ella sap on està amagat. A més, els soldats dels comtes estan assetjant el monestir i el volen cremar per tal d’eliminar qualsevol prova de la veritable propietària. Només un grup d’habitants de la Vall, fidels a l’Emma, ​​els tanquen el pas. Hem de evitar-ho i fer entrega a l’emissari el document vital per al futur de L’ABADESSA.

A Pamplona us endinsareu en closedroom i ens podrem traslladar als inicis del segle XII, les tropes de Sancho VII “el fort” estan assetjant a les tropes del Califa Muhammad an-Nasir, anomenat “Miramamolín”, fortificat a Navas de Tolosa.
Entre l’exèrcit navarrès es rumoreja que els soldats de an-Nasir creuen que la seva força prové de la maragda de Miramamolín, a la qual atorguen poders sobrenaturals. Els exploradors de Sancho han informat que an-Nasir i gran part del seu exèrcit han realitzat una r’pida incursió contra l’exèrcit portuguès i trigaran una hora a tornar al castell. Com mercenaris contractats per Sancho VII, aquest és el temps que disposem per entrar als dominis de an-Nasir, sortejar els misteris que protegeixen la gemma i portar-la de tornada.

Dues experiències úniques on el pes de la història és important i les vostres aptituds encara mes.

Sant Joan Escape i Closedroom. Benvinguts a l´Escape i Benvinguts a Missionleak.