ESPECIAL HALLOWEEN 2018

Com cada any ens endinsem en temporada HALLOWEEN però aquest 2018 ens fa especial il·lusió pel fet que el nostre nou repte inaugurat en el transcurs d’aquest any “WOLF” patirà la metamorfosi de la carabassa.

A les sessions normals i que es poden gaudir durant tot l’any WOLF és un repte de tensió, amb algun ensurt però en cap cas no ho podem qualificar ni de terror o por, és un repte a l’enginy on la tensió es porta al límit i el seu entorn et pot induir a no despistar-en cap moment, va ser creat per als amants a l’enginy que els agrada el format pur ESCAPE ROOM.

De tota manera l’elecció de la temàtica no va ser casualitat ja que ens guardem l’opció HALLOWEEN deixant així un espai per als amants dels reptes on la pujada de to i la tensió augmenti i on en alguns espais només els més agosarats seran els primers i potser únics a accedir, per això ens complau anunciar que el calendari WOLF ESPECIAL HALLOWEEN ja està en marxa i estem preparats per a això, però la pregunta és …. vosaltres ho esteu?

 

Benvinguts a ESPECIAL HALLOWEEN 2018 i Benvinguts a Missionleak.