TEAM WORK

Un dels nostres principals objectius quan iniciar el nostre camí en el món del ESCAPE ROOM va ser potenciar l’activitat per buscar la cohesió i col·laboració dels diferents perfils de participants que es posen a prova en els nostres reptes, es per això, al marge dels reptes en format grups reduïts vam decidir crear un apartat TEAM WORK on desenvolupar un espai en què la comunicació, la recerca de l’enteniment i la participació sigui fonamental.

Són moltes ja les empreses, col·lectius i grups que han participat en les nostres activitats TEAM BUILDING, tenim tendència a imaginar que només els grups de treball que tenen tasques administratives o de gestió documental precisen de la comunicació en el seu dia a dia, i és cert però a més són molts els beneficis que reporten a diferents col·lectius o grups com ara entitats esportives.

Són diversos els equips, entitats i clubs que s’han posat a prova i han millorat la seva cohesió amb els nostres reptes, entre tots ells figuren entitats com el Basket Baskonia o el més recent el FC Cartagena SAD, grans professionals on fora del seu àmbit també els exigim cohesió i participació per superar aquest nou repte per a ells. Els resultats sempre són positius i l’evolució del grup durant el procés és evident. Gràcies a tots els participants per confiar en les nostres experiències.