PREMI JOVE ECONOMIA SOCIAL

Durant el nostre procés de creixement, entre les múltiples branques que ofereix el nostre sector, tenim la satisfacció d’haver incorporat al nostre registre una nova faceta, presentacions, dinamització de gales i lliurament de premis.

El passat 13 de desembre va tenir lloc a Pamplona l’entrega de premis a la jove economia social HASI GAZTE. Organitzat pel Govern de Navarra i amb la col·laboració de diferents entitats. Va ser una gala amb presentació de projectes, exposicions, votacions i lliurament de premis que vam tenir el plaer d’amenitzar i adaptar en format escape room, generant així conjuntament amb tots els assistents i candidats un ambient divertit, lúdic, original i diferent en el seu format.

Després opinions rebudes estem molt contents del desenvolupament i desenllaç de la mateixa. Per aquest motiu volem agrair a totes les entitats, participants, staff i assistents la seva col·laboració i gran professionalitat per dur a terme l’esdeveniment.

Gràcies per tot PREMIS HASI GAZTE.