SALÓ DE LA FAMA

Quan ens vam iniciar fa 6 anys en aquest fantàstic món de l´escape room (les nostres sales, dissenys i construcció de sales, esdeveniments i activitats diverses) li donàvem molta importància a les opinions, ja que en ser un sector nou no disposàvem de referències anteriors per poder utilitzar els precedents com a guia i poder avançar en la línia més correcta. És per això que per a nosaltres és fonamental que valoreu i així poder extreure d’aquestes opinions dels punts on hem de reforçar el que s’ha aconseguit i rectificar el millorable, ja que sempre es pot millorar.

En els nostres dos primers anys li vam donar molta importància als bloguers de l´escape room, ja que pensàvem que eren grups que participaven en moltes sales i podríem tenir la millor informació al respecte en aquest procés de creixement i millora, però al llarg del camí vam poder apreciar com dins del món dels bloguers havien moltes opinions que estaven influenciades per diferents interessos, alguns comercials, altres per amiguisme o fins i tot el cas contrari per qüestions personals. A causa que som els primers que ens agrada aplicar un sentit de just a totes les informacions, val a dir que no tots els grups de bloguers es mouen per aquests interessos, però sí que dins d’aquest món “on-line” és fàcil poder treure rèdit amb sortejos, descomptes i promocions de percentatges en sales, és una gran temptació on alguns volen participar i altres no, és per això que volem felicitar els bloguers que valoren la sala sense amagar darrere d’aquesta valoració algun interès.

Per tot això i després d’aquests primers dos anys, Missionleak va mantenir el seu interès per les opinions, però la nostra perspectiva va canviar, ja que en apreciar en alguns casos aquests interessos i influències vam iniciar la recerca en opinions netes i que ens estiguin subjectes a gens d’interès darrere d’una valoració a l’experiència realitzada, és per això que va guanyar pes i influència en el nostre camí i recorregut les valoracions individuals de, persones amb poques o moltes sales a l’esquena, amb dolentes, regulars o bones crítiques realitzaven les mateixes sense esperar res a canvi, simplement pel fet de la participació, assessorament a futurs participants i consells de millora a la mateixa sala o experiència.

Avui en dia els clients disposen de moltes vies on poder donar la seva opinió de manera individual, entre totes elles destaquen els serveis de Google, Facebook i Tripadvisor, i en totes des de Missionleak volem agraïr tots aquests comentaris, en les crítiques bones agrair la seva opinió i a les crítiques regulars i dolentes agrair la seva opinió i a més intentar esbrinar i solucionar el millorable en sala per poder créixer d’acord a què el client necessita o necessita en sala. No sempre podem implantar les millores a l’instant però sí que les tenim en compte i tard o d’hora acabem donant el toc que creiem que pot millorar l’experiència al client.

Després d’aquests 6 anys de recorregut tenim la satisfacció de tenir unes grans valoracions i magnífiques puntuacions en les xarxes esmentades, és per això que volem agrair a tots els que feu les critiques nomès “perquè sí” i sense gens d’interès al darrere que ens heu situat en aquesta posició, com en el cas de Tripadvisor, una de les referències en el món comercial pel que fa a puntuacions, valoracions i opinions.
5 anys consecutius amb certificat d’excel·lència i això ens permet pertànyer al club del saló de la fama de TRIPADVISOR. Aquest és el millor premi perquè el jurat sou vosaltres, els escapistes, usuaris i clients.

Gràcies a tots.