ESCAPE ROOM AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

ESCAPE ROOM AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA.

Tenim el plaer de presentar-vos una nova activitat en un entorn únic i especial, PALAU DE LA MÚSICA CATALANA.

De nou una institució molt important compta amb nosaltres per poder dur a terme una activitat on els participants, a part de poder visitar els racons i espais més carismàtics podreu fer-ho vivint una aventura on no només haureu de viure l’experiència com a autèntics espies i passar desapercebuts sinó que a més haureu d’evitar ser descoberts pels enemics que us assetgen. En aquesta ocasió l’activitat és de 90 minuts perquè pugueu ampliar el recorregut d’acció i gaudir més dels espais.

Un cop accepteu ser protagonistes d’aquesta aventura veureu que com en la resta d’activitats apliquem totes les mesures de prevenció i protocol de la Covid-19 perquè no només gaudiu de l’experiència sinó que a més ho feu d’una forma totalment segura.

Aquesta activitat està dissenyada perquè grups petits i també empreses visquin una jornada molt especial.

Una missió preparada perquè pugueu gaudir d’una aventura inoblidable.

Missió: Toccata i Fuga.