ESPAI SEGUR COVID-19

ESPAI SEGUR COVID-19

Com bé sabeu la situació global és complicada i hem de prendre molt seriosament l’amenaça a la qual estem exposats, però d’altra banda també sabem que la vida segueix i hem d’intentar, prenent totes les mesures necessàries, seguir intentant gaudir de les activitats i experiències que ens permetin realitzar-les amb tota tranquil·litat, seguretat i confiança.

És cert que les notícies que rebeu de vegades d’administracions i mitjans són confuses, ho sabem pel nombre de trucades i correus electrònics que rebem, és per això que aprofitem una vegada més l’ocasió per informar-vos que tant per normativa com per mesures nostra activitat és apta i totalment segura.

El vostre grup mai comparteix sessions ni horaris amb altres grups i sempre que accedeix a les nostres instal·lacions estan han estat desinfectades i en l’accés ja vam iniciar el protocol de seguretat que us permet gaudir de l’experiència. A l’ésser un grup de confiança format per vosaltres no existeix el límit de 6 persones en la nostra activitat, és per això que si l’activitat ho permet podreu accedir 10 participants.

Per la nostra part us ho estem posant fàcil perquè pugueu seguir sentint l’adrenalina de l´escape room.

La teva seguretat és la nostra tranquil·litat.

Missionleak SL.