SALUT, ECONOMIA I OCI.

SALUT, ECONOMIA I OCI.

Hi ha moments en què les persones o els diferents col·lectius passen per situacions desfavorables en alguna etapa de la seva vida. Moltes d’elles són personals, altres col·lectives però poques vegades al llarg de la història de la humanitat s’ha viscut una situació com aquesta pràcticament global.

Sempre hi ha qui, sense desitjar que això passés, s’ha vist afavorit o ha trobat una possibilitat de negoci on econòmicament ha pogut treure rendiment de l’actual estat. La gran majoria de la societat està patint aquesta situació en alguna de les seves facetes o bé de salut, economia o oci. Lògicament i no pot ser d’altra manera, li donem prioritat a la salut per diversos motius, ja que sense ella no tenim res, però sense ella tampoc podem evolucionar econòmicament ni tampoc gaudir de l’oci.

Dit això, en la mesura del possible no hem de desaprofitar les activitats en què moltes empreses inverteixen part dels seus recursos per protegir-nos a l’màxim. És molt important que, mentre l’economia ens ho permeti, no deixem de realitzar aquestes activitats d’oci i cultura, ja que si aquestes deixen d’existir, no generem economia. Sense economia que permeti que l’engranatge d’ingressos i despeses circuli el sistema deixarà de funcionar i banda de la Salut tindrem altres problemes.

Quan diem engranatge ens referim a sistema bàsic de moviment econòmic on el simple fet d’obtenir ingressos permet que puguem administrar els mateixos en les nostres pròpies economies però també invertint, una part, en oci que al seu torn genera altres inversions en altres activitats d’oci i cultura, generant un circuit d’activitats segures com cinemes, teatres, escape rooms entre d’altres, fent que l’economia es mogui. Altrament, la salut no serà l’únic problema que tinguem.

Per tot això apostem per seguir tenint les nostres activitats funcionant, com no podria ser d’altra manera, d’una forma segura perquè pugueu gaudir, si l’economia ho permet, d’una gran experiència d’oci, que mentalment també ens cal, sense cap risc per a la salut.

Seguim oberts per nosaltres, per tu i per tots.

MISSIONLEAK SL