EMPRESA SOLIDÀRIA

Missionleak escape room va néixer amb la intenció de crear activitats en format escape room , team building i esdeveniments que , d’una forma lúdica i divertida, potenciessin les relacions personals, el treball en equip i el desenvolupament de les capacitats individuals al servei d’un bé col·lectiu.

La idea és promoure, a través de l’entreteniment i la diversió , valors com la col·laboració , l’empatia i la solidaritat.

Des de Missionleak sempre hem intentat col·laborar , d’una manera o un altre , amb iniciatives que desenvolupessin activitats dirigides a fomentar valors amb els quals ens sentim plenament identificats.

Tots aquests valors , a més de molts altres , estan representats en la LLiga per a la protecció d’animals i plantes de Barcelona.

Per aquest motiu poder col·laborar sent empresa solidària amb la protectora de Barcelona és molt gratificant per a nosaltres, ja que coneixem en profunditat la seva labor i sabem l’esforç, treball i il·lusió amb la qual defensen i cuiden als animals.