Bank of Thaqar Room Escape

En aquest apassionant Room Escape a Barcelona et posaràs a la pell d’un atracador.

En aquests dies es troba a la nostra ciutat el primer ministre de la República de Thaqar. Ha comportat el major tresor del seu país, la joia anomenada “ La Flor de Thaqar “. L’ha dipositat en una sucursal bancària del seu país, el BANK OF THAQAR i aquí és on entreu en joc, aquest és el repte. Si t’agraden els desafiaments i vols passar seixanta minuts molt divertits, aquesta és la teva activitat.

Només necessites reunir un grup de 2 a 8 aventurers. I tenir ganes d’utilitzar el vostre enginy i habilitat per superar el repte: ni més ni menys que assaltar un banc i aconseguir escapar amb el botí . Heu de tenir molta cura. No només es tracta de poder trobar la joia sinó de poder sortir del banc abans que la policia o les pròpies mesures de seguretat detectin la vostra presència.

Aquesta aventura només pot acabar de dues maneres, amb l’objectiu complert i celebrant al Carib o bé emmanillats i entre reixes. Vegem a quin grup pertanys. Només els agosarats i els valents ho comprovaran.

Llegeix algunes opinions dels “atracadors” que ja han passat per la nostra sala.

Condicions

Room Escape per a grups de 2 a 10 participants.Totes les reserves és realitzen mitjançant la pàgina web, excepte el BONO REGAL que és realitzarà via e-mail al info@missionleak.com. Les reserves es realitzen pagant un dipòsit per la web de 25 €, abonant la diferència estipulada en la seva reserva a la sala en efectiu en el moment de realitzar l’activitat. És important fer la reserva notificant el nombre aproximat de participants per variar el grau de dificultat. L’activitat és apta per a nens a partir de 8 anys. És obligatori que sempre participin acompanyats mínim d’un adult. És pot realitzar canvi de data de la reserva sempre que es notifiqui amb 48 hores d’antelació, el cost del canvi es de 20€, en cap cas es podrà anul·lar la reserva ni és procedirà a la devolució del seu import.

 

Com arribar

Les nostres sales