Enigma Puccini / Liceu Room Escape

Un escenari únic on podreu gaudir d’una experiència Room Escape a EL GRAN TEATRE DEL LICEU a Barcelona. 

Un nombre limitat d’afortunats podran gaudir d’aquesta aventura. Només els més ràpids i atents a les xarxes de Missionleak podran reservar les úniques places.

El gran compositor Giacomo Puccini va morir l’any 1924 deixant inacabada la seva opera TURANDOT … ¿segur?
L’Ordre dels Trinitaris està posant a prova als aspirants a protegir el secret al Gran Teatre del Liceu. Les inscripcions són limitades !! Si vols enfrontar-te a un repte en el millor dels escenaris, descobrir la màgia dels seus racons, conèixer el secret i formar part de l’ordre, aquesta és la teva oportunitat. Per a això has de reunir un grup de 4 a 8 intrèpids per competir contra el temps i la resta d’aspirants per aconseguir la vostra plaça a l’Ordre dels Trinitaris i conèixer així el secret del ENIGMA PUCCINI.

EL PRIMER ESCAPE ROOM QUE NOMÉS PER PARTICIPAR REPS DESCOMPTES INCREÏBLES PER PODER GAUDIR DEL GRAN TEATRE DEL LICEU I DESCOMPTES PER MISSIONLEAK. UNA GRAN OPORTUNITAT.

 

Condicions

Room Escape per a grups de 4 a 8 participants. Totes les reserves es realitzen mitjançant la pàgina web de Missionleak, inclòs el BONO REGAL. Les reserves es realitzen pagant la totalitat del preu de l’activitat en el nostre calendari web. És important fer la reserva notificant el nombre de participants, en cas de no completar el màxim permès a la reserva inicial contactar amb Missionleak per poder afegir participants. L’activitat és apta per a nens a partir de 8 anys. És obligatori que sempre participin acompanyats mínim d’un adult.No es pot realitzar canvi de data de la reserva i en cap cas es podrà anul·lar la reserva ni es procedirà a la devolució del seu import. Exigim màxima puntualitat.

 

Com arribar

 

Les nostres sales