Suite Escape Hotel + Escape Room

Esteu preparats per a viure l’experiència al centre de Barcelona?
SUITE ESCAPE t’espera a l’Hotel JAZZ, tocant a Plaça Catalunya.

Detalls de la missió del FMI:

Hem interceptat a dos espies enemics y hem aconseguit allotjar-vos a la seva habitació on es produirà l’entrega del codi d’activació del sistema nuclear d’una gran potència mundial. De moment només hem pogut esbrinar que els agents enemics us faran entrega del material a l’hora programada, aquest serà l’instant on començarà la nostra missió i necessitarem trobar el codi sense ser descoberts. Quan arribi el moment us donarem més detalls sobre la missió SUITE ESCAPE. Espereu instruccions.

Ethan H.

Aquesta consta de:

  • Habitació per a 2 persones a l’Hotel (Check-in a partir de les 15:00h) + Parking Gratuït segons la disponibilitat de l’hotel + Escape Room 60’.
  • Reserva activitat 51€ + preu habitació holtel segons temporada.

*En cas de voler esmorzar, el cost tindrà un suplement de 5€ per persona en temporada baixa i de 10€ en temporada alta.
Per a més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres: info@missionleak.com

Esperem el teu missatge:
Moltes gràcies.

 

 

Condicions

Escape Room per a 2 participants. Totes les reserves es realitzen mitjançant el nostre correu o des del mateix Hotel JAZZ sempre amb 48h d’antelació. S’haurà d’abonar el total de l’experiència al moment de realitzar la reserva. És important que un cop escollit el dia, ens facis arribar la següent informació: Nom complet, DNI i número del telèfon smartphone que portareu el dia de l’activitat. El check-in es pot realitzar a partir de les 15h, és obligatori estar a l’habitació 15’ abans de que comenci l’activitat. Aquesta no admet canvis de data sense un justificant de causa major, i sempre amb 24h d’antelació.

 

Com arribar