Tocata i Fuga Room Escape

Benvinguts a l’equip, perquè estigueu al corrent.. Sabem de primera mà que el document PLÀNOLS ATÒMICS que contenen tota la informació necessària per a crear la bomba definitiva, es troba amagat al PALAU DE LA MÚSICA CATALANA. Igual que ens ha arribat a nosaltres aquesta informació, també ha arribat a agències rivals.

La vostra missió és superar tots els enigmes que un dels personatges més importants (però poc coneguts) del segle passat va deixar per impedir que els PLÀNOLS ATÒMICS caiguin en males mans.

Un dels icones més representatius del modernisme català amaga un gran secret. Si vols viure la nova experiència escape room al PALAU DE LA MÚSIC CATALANA, hauràs d’estar molt pendent a les nostres xarxes. Les places són limitades.

Si comparteixes a Instagram la foto final amb el teu equip i ens etiquetes a @missionleak_escape_room rebràs un codi per obtenir 15€ de descompte en qualsevol de les sales gestionades per Missionleak!

 

Condicions

Room Escape per a grups de 4 a 8 participants. Totes les reserves es realitzen mitjançant la pàgina web de Missionleak, inclòs el BONO REGAL. Les reserves es realitzen pagant la totalitat del preu de l’activitat en el nostre calendari web. És important fer la reserva notificant el nombre de participants, en cas de no completar el màxim permès a la reserva inicial contactar amb Missionleak per poder afegir participants. L’activitat és apta per a nens a partir de 8 anys. És obligatori que sempre participin acompanyats mínim d’un adult. No es pot realitzar canvi de data de la reserva i en cap cas es podrà anul·lar la reserva ni es procedirà a la devolució del seu import. Exigim màxima puntualitat.

 

Com arribar