Wolf Escape room.

Sent l’adrenalina i la por a flor de pell en aquest fantàstic Room Escape situat a Barcelona .

El Doctor Kurt està treballant a les instal·lacions de la CECCA (Centre d’Estudi, Conservació i Control d’Animals), situat als peus de la Muntanya Altai. Tot i les interferències derivades del clima i l’orografia, ha aconseguit fer-nos arribar un estrany missatge sol·licitant ajuda a causa d’alguns successos que li han ocorregut.

Necessitem un grup de valents voluntaris / es per viatjar fins al cor d’Euràsia i esbrinar el que està passant.Només podem fer arribar un grup d’entre 2 i 8 integrants; si sou prou audaços, formeu el vostre equip per a aquesta aventura…

ESPEREM QUE PUGUEU TORNAR TOTS!!

 

Condicions

Room Escape per a grups de 2 a 8 participants.Totes les reserves es realitzen mitjançant la pàgina web, excepte el BONO REGAL. Les reserves es realitzen pagant un dipòsit per la web de 25 €, abonant la diferència estipulada en la seva reserva a la sala en efectiu en el moment de realitzar l’activitat. És important fer la reserva notificant el nombre aproximat de participants per variar el grau de dificultat. L’activitat és apta per a nens a partir de 10 anys. És obligatori que sempre participin acompanyats mínim d’un adult. És pot realitzar canvi de data de la reserva sempre que es notifiqui amb 48 hores d’antelació, el cost del canvi és de 20€., en cap cas es podrà anul·lar la reserva ni es procedirà a la devolució del seu import.

 

Com arribar

 

Les nostres sales