Montar el teu Room Escape

T’agrada el nostre format? Vols muntar el teu Room Escape? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Missionleak t’ofereix diverses possibilitats de col·laboració per poder aconseguir-ho.

Per a nosaltres és molt important que el sector s’estengui amb productes de qualitat. D’aquesta manera els nostres clients tindran una nova activitat única i especial. És per això que intentem facilitar el seu desenvolupament amb diferents possibilitats.

Els nostres productes estan basats en l’experiència adquirida en la creació de diversos projectes. Amb l’objectiu de donar un bon servei als nostres clients i viure una experiència única. Donem prioritat a tres punts fonamentals: reducció de costos de muntatge, reducció del temps de muntatge i reducció del període de prova.

Si et poses en contacte amb nosaltres estarem encantats de detallarte les nostres diverses possibilitats de col·laboració, ja que són diverses les situacions en què us podeu trobar i que realment necessiteu. La nostra intenció sempre serà la de, en la mesura del possible, adaptar-nos a les vostres necessitats per tal que pugueu tenir un negoci propi basat en el gaudi del mateix i alhora fer gaudir als altres, tenim molt present que el vostre èxit és el nostre i només treballant amb il·lusió podrem aconseguir aquest objectiu conjunt.

No dubtis a preguntar, des de Missionleak t’ho posem fàcil ja que la nostra política no és perseguir, si no assessorar-te i només amb molta informació, valoració i comparant podràs decidir l’opció correcta per al teu projecte. T’esperem. 

By Missionleak

A continuació li mostrem jocs dissenyats, total o parcialment, per nosaltres: